Vain kampaamoista.

Vain kampaamoista.

Tämä on tuttu lause kampaamotuotteiden kyljestä. Kampaamotuotesarjat on alun perin kehitetty ammattilaisten käyttöön liiketyössä. Kampaamoista ja partureista tuotteita on ollut mahdollista hankkia kotiin useiden vuosikymmenien ajan. Näin hiuksia on voitu hoitaa hyvin juuri itselleen sopivilla tuotteilla ja muotoilla kuten kampaamossa on tehty.

Viimeisen 15 vuoden aikana ikävä ilmiö on vallannut alaa kampaamoiden näkökulmasta. Nimittäin kampaamomerkkien myynti on karannut heiltä tavarataloihin, ketjuille ja isoihin verkkokauppoihin. Suuret ketjut ovat saaneet maahantuojat ja kampaamomerkit myymään ammattilaistuotteita heille isoilla volyymialennuksilla, mikä näkyy kampanjahintoina kuluttajille.

Vastaavia hintoja ei yksittäinen kampaamoyrittäjä koskaan pysty tarjoamaan asiakkailleen, sillä hänelle ei myydä tuotteita yhtä halvalla. Näin ”Vain kampaamoista” tuli vain tyhjä lupaus, jota ei pidetä.

Marketeissa on harvoin, jos koskaan, tarjolla tuoteasiantuntemusta tai juuri sinun hiustesi tuntijaa. Suurin syy sille miksi kampaamoissa on tuotteita tarjolla on se, että kampaaja haluaa palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Haluamme muistuttaa miksi kampaamotuotteet kannattaa ostaa asiantuntijalta. Tässä kolme syytä:

  1. Oikeat, sinulle sopivat tuotteet. Kampaajasi osaa suositella sinulle juuri sinulle, hiuspohjallesi ja kampauksellesi sopivimmat vaihtoehdot. Kukapa tuntisi hiuksesi ja niiden tarpeet paremmin kuin oma kampaajasi.
  2. Enemmän irti tuotteista. Kun ostat tuotteet suoraan kampaajaltasi, saat käyttövinkkejä kotiin, myös sellaisia, joita ei löydy tuotteen takana olevasta tekstistä.
  3. Kun ostat tuotteen kampaajalta, tuet pienyrittäjää keskusliikkeiden sijaan

Viime vuodet ovat olleet kampaamoille haasteellisia, eikä helpotusta ole näkyvillä. Tulevana talvena ja talven energiahinnoilla se muutamakin euro on varmasti pienituloiselle kampaajalle tärkeämpi kun keskusliikkeille. Tue omaa kampaajaasi ja hanki kotihoitotuotteet häneltä, hän on varmasti siitä iloinen.

Siksi muistutamme kaikkia sanomalla ”Osta maito maitokaupasta ja shampoot kampaajalta.”

LUE LISÄÄ PromiseSTA

Me Promise Helsingissä haluamme tuoda kampaamoalalle läpinäkyvyyttä ja lupauksen, joka pitää. Promisen oma tuotesarja on myynnissä vain kampaamoissa, mikä tarkoittaa VAIN kampaamoissa. Laadukkaat ja fiksun hintaiset tuotteet ovat jo valmiiksi kukkarolle sopivan hintaisia ja niiden takia ei tarvitse lähteä koluamaan verkkokauppojen tarjouksia, joista ei Promisea löytyisikään. Promisea löytyy tätä tekstiä kirjoittaessa noin 500 kampaamosta, ja uusia paikkoja tulee jatkuvasti.