Promisen laatu ja design keräävät tunnustusta

Promisen laatu ja design keräävät tunnustusta

Syksyllä 2022 lanseerattu kotimainen Promise on saanut positiivisen vastaanoton sekä kampaamoissa ja asiakkaiden keskuudessa. Palaute on ollut innostunutta – tuotteiden korkea laatu ja inspiroivat pakkaukset ovat saaneet paljon kiitosta.

Promise palkittiin parhaana tuotteena, tuplasti

Iloksemme Promise-tuotteet ovat näkyneet mukavasti uutuuspalstoilla. Ja mikä parasta, kaksi muotoilutuotetta palkittiin vuoden parhaiksi tuotteiksi Me Naisten ja Annan-lehden vuoden tuote -valinnoissa.

 

Olemme näistä upeista huomioinneista todella innoissamme ja haluammekin kiittää koko laajaa Promise-tiimiä upeasta työstä.

Promise huomattiin vuoden huipuissa

Promise on päässyt shortlistalle pakkaus- ja tekstikategorioissa Vuoden Huiput -luovan suunnittelun kilpailussa. Olemme nöyriä ja otettuja siitä, että kovan työn tulokset huomioidaan myös design-maailmassa.

Vuoden Huiput 2022 -kilpailun voittajat palkitaan gaalassa huhtikuussa 2023. Pysy siis kuulolla – toivottavasti meillä on jännittäviä uutisia tulevaisuudessa!

TUOTTEIDEN KORKEA LAATU SAA KIITOSTA

Olemme todella ylpeitä siitä, että tuotteiden korkea laatu vakuuttaa käyttäjät. Seuraavat Promisen hiustenhoitotuotteet ovat saaneet jo täydet pisteet toimittajien tuotetesteissä:

– Promise Intensive Moisture Mask -kosteuttava hiusnaamio sai arvosanaksi 5/5 hiusnaamiotestissä (Me Naiset Magazine 23.1.)

– Promise Color Shampoo ja Color Conditioner eli shampoo ja hoito värjätyille hiuksille saivat 5/5 värjättyjen hiusten hiustuotteiden testissä (Me Naiset Magazine 23.03.)

KATSO kaikki tuotteet