Same, Same but Mini! Matkakokoiset tuotteet ovat täällä.

Same, Same but Mini! Matkakokoiset tuotteet ovat täällä.

Kotimainen Promise-hiustenhoito- ja muotoilusarja täydentyy toukokuussa viidellä MiniMe-tuotteella eli kätevällä 100 ml matkakoolla. MiniMe-tuotteiden kokonaisuus on suunniteltu niin, että saat kaikki olennaiset hiustuotteet mukaasi matkalle tai treenikassiin:

Pesu- ja hoitotuotteiksi valikoituivat hiusta kosteuttavat ja ravitsevat Promise Moisture Shampoo 100 ml ja Moisture Conditioner 100 ml, jotka helpottavat hiusten käsiteltävyyttä ja auttavat ehkäisemään hiusvärin haalistumista.

Ihan must-tuote reissuun mukaan on vuoden 2022 parhaana hiustuotteenakin palkittu (MeNaiset) Promise Dry Shampoo 100 ml. Kuivashampoo raikastaa hiuksia pesukertojen välissä ja lisää kuohkeutta sekä tekee hiuksista puhtaamman näköiset

Promise Volume Spray Mousse 100 ml eli tuuheuttava sprayvaahto antaa runsaasti tuuheutta ja joustavaa pitoa, se sisältää myös hiusta hoitavia ainesosia. Tuote on saanut erityistä kiitosta siitä, että se ei tee hiuksista raskaan tuntuisia tai vie kiiltoa, ja että muotoiltavuus säilyy erinomaisesti. Toimii loistavasti hennossa hiuslaadussa.

Promise Strong Hairspray 100 ml eli voimakkaalla hiuskiinteellä muotoilet ja kiinnität vaativimmatkin kampaukset. Se sopii loistavasti kiharakampauksiin, ja kun haluat korostaa rakennetta hiuksissa. Sisältää kosteuttavia ainesosia ja auttaa suojaamaan lämmöltä.

Promise-tuotesarja kattaa kaikkiaan 20 tarkkaan harkittua hiustenhoito- ja muotoilutuotetta, sarja on myynnissä ensimmäisten kuukausien jälkeen jo yli 800 parturi-kampaamossa ympäri maan. Kaikki Promise-sarjan tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa. Pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Lumenen tehtaalla Espoossa, muotoilutuotteet Ruotsissa, vahat Italiassa.

Katso kaikki tuotteet