Syksy saapuu hiuksille täydellisessä muodossa – Tutustu Promisen syksyn uutuuksiin!

Syksy saapuu hiuksille täydellisessä muodossa – Tutustu Promisen syksyn uutuuksiin!

Syksyn uutuudet inspiroivat ja hemmottelevat hiusta kesän jälkeen. Ylpeänä esittelemme kaksi kiinnostavaa lisäystä Promise-sarjaan: monitoimisuihke Promise Shaping Spray ja hiusta silottava Promise Smoothing Serum. Nämä innovatiiviset tuotteet tarjoavat tehokasta muotoilua ja hoitoa hiuksille.

Promise Shaping Spray

Promise Shaping Spray on todellinen monitoimisuihke, joka antaa hiuksille volyymia, ryhtiä ja upeaa kiiltoa. Se on erinomainen pohjatuote monipuoliseen muotoiluun. Tuotetta käytetään suihkuttamalla sitä pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin koko pituudelta, sen jälkeen hiukset voi muotoilla haluamallaan tavalla, föönata tai antaa kuivua luonnollisesti. Suomessa suunniteltu ja kehitetty, valmistettu Ruotsissa.

Tuotteen koko on 250 ml. Suositushinta 14,90

Tutustu tuotteeseen Tilaa tuote kampaamoosi

Promise Smoothing Serum

Promise Smoothing Serum on suunniteltu erityisesti pörröisille, karheille ja kuiville hiuksille. Se silottaa hiusten pintaa, tuo niihin upeaa kiiltoa ja pehmeyttä ilman latistavaa vaikutusta. Lisäksi se sisältää lämpösuojan, joka suojaa hiusta lämmön aiheuttamilta vaurioilta. Levitä pieni määrä tuotetta kämmeniisi ja hiero tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, keskittyen erityisesti latvoihin tai tarvittaessa koko pituuteen. Suomessa suunniteltu, kehitetty ja valmistettu.

Tuotteen koko on 100 ml. Suositushinta 14,90

Tutustu tuotteeseen tilaa tuote kampaamoosi

PRomise

Kotimainen Promise-tuotesarja tarjoaa yhteensä 22 huolella suunniteltua hiustenhoito- ja muotoilutuotetta. Sarja on ensimmäisen vuoden aikana saavuttanut suuren suosion ympäri Suomen, ja tuotteita on saatavilla lähes 1 000 parturi-kampaamossa. Promiseen uskotaan myös Pohjoismaissa, Promise lanseerattiin keväällä 2023 Ruotsiin ja Tanskaan, syksyllä 2023 vuoronsa sai Norja. Kaikki Promise-tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa. Pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Lumenen tehtaalla Espoossa, muotoilutuotteet valmistetaan Ruotsissa ja vahat Italiassa. Suomessa Promisen jakelusta vastaa Suomessa Cutrin.