Vau, mikä vuosi ja vähän ylikin!

Vau, mikä vuosi ja vähän ylikin!

Vuoden vaihtuessa on hyvä hetki pysähtyä ja katsoa taaksepäin ja nostaa hieman omaa häntä ennen kuin suuntaamme katseet tulevaan.

Promise-hiustenhoitosarja aloitti tarinansa reilu vuosi sitten. Ensinnäkin olemme todella iloisia siitä, miten moni kampaamo on jo ottanut sarjan myyntiin ja kuinka moni tuote on sitä kautta saanut vakipaikan kotikylpyhuoneiden hyllyistä. Kiitos kuuluu kaikille yhteistyökumppaneillemme ja kampaajille, jotka ovat luottaneet tuotteisiimme. Upeaa on ollut olla mukana viemässä Promisea myös muihin Pohjoismaihin Cutrinin kanssa.

Tinkimätön tuotekehitys kannattaa. Vuoden aikana Promise-tuotteet ovat saaneet tunnustusta myös kauneusalan asiantuntijoiden keskuudessa. Tuoreimpana syksyllä lanseerattu Promise Shaping Spray, joka palkittiin Vuoden 2023 Tuotteena Me Naiset -lehdessä. Jo kolmannes Promisen muotoilutuotteista on voittanut Vuoden tuote -tittelin ja tuotteet ovat saaneet hyviä arvioita myös kauneuslehtien ja -saittien tuotetesteissä.

Vuonna 2023 Promise-pakkausten design sai tunnustusta kolmessa eri design-kilpailussa:

  • Hopeahuippu pakkaussuunnittelusarjassa kotimaisessa Vuoden Huiput -luovan suunnittelun kilpailussa
  • Pronssia pakkaussuunnittelukategoriassa kansainvälisessä ADCE Awards 2023:ssa, jossa palkitaan töitä, jotka ovat ensin saavuttaneet omassa maassaan designkilpailumenestystä.
  • Toinen sija pakkauksiin keskittyvän The DieLine Awards 2023 kauneus- ja kosmetiikkakategoriassa.

Nämä palkinnot ovat kunnianosoitus palolle luoda tuotteita, jotka tekevät sen, minkä lupaavat sekä visuaalisesti uniikkeja, puhuttelevia pakkauksia.

Ja vielä: Iso kiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet paikallisia kampaajia ostamalla Promisea tai mitä tahansa hiustenhoito- ja muotoilutuotteita suoraan kampaamoista. Me lupaamme edelleen seisoa kampaajien puolella. Promisea saa vain ja ainaoastaan kampaamoista, nyt ja tulevaisuudessa.

Uusi vuosi on alkanut, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan! Toivottavasti pysyt matkassamme!

Laita Promise seurantaan somessa @promisehelsinki