Kevät tuo mukanaan kevyen suihkauksen uutuuksia

Kevät tuo mukanaan kevyen suihkauksen uutuuksia

Promise täydentyy hienojakoisilla hiuskiinteillä. Uutuudet tarjoavat hiuksille nopeasti kuivuvaa ja pitkäkestoista kiinnitystä sekä suojaa kosteudelta. Ja kuten aina, tuotteet tarjoavat silmäkarkkia uniikeilla pakkausdesigneillaan. Pakkaukset on suunnitellut Promisen palkittu designer Ulla Lesevic. –Halusin, että jokainen suihkaus tuntuu ja näyttää yhtä hyvältä.

Promise Strong & Dry Hairspray

Promise Strong and Dry Hairspray

Vahva ja kuiva hiuskiinne tuo välitöntä kiiltoa ja pitkäkestoista pitoa. Hienojakoisen koostumuksensa ansiosta se kuivuu nopeasti jättämättä tahmeaa tuntua hiuksiin. Hiuskiinne tarjoaa kontrollia ja suojaa kosteudelta koko päiväksi. Ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnollista, ilmavaa ja pitkäkestoista viimeistelyä.

Tuotesivulle

Promise Extra Strong & Dry Hairspray

Promise Extra Strong & Dry Hairspray 300 ml

Sisartaan vahvempi, erittäin vahva ja kuiva hiuskiinne tarjoaa pitkäkestoista, voimakasta pitoa ja välitöntä kiiltoa. Myös vahvemman tuotteen koostumus on hienojakoinen ja nopeasti kuivuva. Tuote takaa maksimaalisen pidon ilman raskasta tai tahmeaa tunnetta sekä suojaa kostealta säältä koko päiväksi. Valitse erittäin vahva ja kuiva hiuskiinne, kun tarvitset luottotuotteen, joka pitää. Ideaali voimakasta tukea ja kiinnitystä vaativiin kampauksiin ilman kypärämäistä lookia.

Tuotesivulle

Vain kampaamoista | Pakkauksen koko 300 ml | Suositushinta 15,90 | Suunniteltu Suomessa, valmistettu Ruotsissa | 100 % vegaaninen