Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Yhteydenottopyyntö ja henkilötietojen käsittely

EU:n tietosuoja-asetus edellyttää, että saat tiedon siitä, miten henkilötietojasi käsitellään, kun tilaat Promise-tietopaketin sähköpostiisi.

Promise Helsinki Oy on yhteydenottopyynnön yhteydessä kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä.

Sivuillamme kerätään henkilötietoja yhteydenottolomakkeella, kun kävijä lähettää meille sivujemme kautta henkilötietojaan. Yhteydenottopyynnön henkilötietoja tarvitaan ja käsitellään sivuillamme tarjottuun palveluun tai toimintaan liittyvään tarkoitukseen, kuten vastataksemme kävijän yhteydenottoon ja lähettääksemme tilattua materiaalia. Henkilötietoja käsitellään myös tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseen, mikäli kävijä on tähän antanut erikseen suostumuksensa.

Promise Helsinki Oy suhtautuu antamiisi henkilötietoihin vastuullisesti. Tietoja säilytetään suojattuina, jotta voimme täyttää sitoumuksemme asiakasta kohtaan.

Sinulla on oikeus tarkistaa tietosi

Sinulla on aina oikeus nähdä rekisteröidyt tiedot. Jos ne ovat virheellisiä, vaillinaisia tai epäolennaisia, voit pyytää tietojen oikaisua. Sinulla on aina oikeus perustelematta pyytää tietojen poistamista.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen. Emme säilytä vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Pyrimme pitämään huolen siitä, että henkilötiedot ja muut asiakastiedot ovat ajan tasalla.

Tietojasi säilytetään pääosin sähköisessä muodossa palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina, eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti sopimusten perusteella sopimuskumppaneillemme, kuten alihankkijoillemme.

Kuinka keräämme henkilötietoja?

Keräämme asiakkaitamme koskevia henkilötietoja verkkosivulla yhteydenottolomakkeen yhteydessä tai myöhemmin palvelujemme käytön yhteydessä.

Asiakastamme koskevat henkilötiedot, joita saatamme käsitellä palveluidemme käytön yhdessä:

Yhteydenottolomakkeiden kautta syötetyt tiedot:

  • asiakkaan yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön etu- ja sukunimi, työosoite, työsähköpostiosoite ja puhelinnumero

Muut:

  • Asiakaspalautetiedot
  • Sähköpostiviestintä

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ainoastaan siinä tapauksessa, että laki sen sallii, esimerkiksi kävijän antaessa yhteydenottolomakkeella suostumuksena yhteydenottoon Promisen lisätietojen osalta. Promise Helsinki Oy:n luovuttaa vain välttämättömät yhteystiedot yhteydenottoa varten Promise-tuotteita jakelevalle ja edustavalle Cutrin Oy:lle. Cutrin käsittelee tietoja Cutrinin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Promise Helsinki Oy:n markkinointirekisteri

Rekisterinpitäjä

Promise Helsinki Oy

PL 9, 00101 Helsinki, finland

Y-tunnus: 2991460-7

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

info@promisehelsinki.fi